به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، پیش از ظهر یکشنبه احمد زارعی در نشست شورای ترافیک استان افزود: با توجه به وجود حدود 272 هزار وسیله نقلیه در استان هر مرکز فنی خودرو توانایی سرویس دهی به 14 هزار وسیله نقلیه را دارد.
وی اظهار داشت: طبق بررسی های به عمل آمده سه مرکز معاینه فنی برای بوشهر، دو مرکز برای دشتستان و یک مرکز نیز برای گناوه پیش بینی شده است.
مدیرکل دفتر فنی استانداری بوشهر اضافه کرد : برای ساخت هر خط سرویس یک هزار و 200 مترمربع زمین و 200 مترمربع سالن لازم است.
زارعی گفت : اجرای طرح مراکز معاینه فنی خودرو باید توجیه فنی و اقتصادی داشته باشد و موفقیت این طرح به اعمال قانون و نظارت جدی پلیس راه و راهنمایی و رانندگی نیاز دارد.
وی گفت: نرخ معاینه فنی خودروها باتوجه به تجهیزات هر مرکز تعیین می شود و نرخی که در کشور اجرا می شود برای تاکسی ها بطور توسط 20 هزار ریال و برای خودروهای شخصی 80 هزار ریال است.
مدیرکل دفتر فنی استانداری بوشهر یادآور شد: برگه و کارت معاینه فنی به طور متمرکز توسط سازمان شهرداری ها در حال تهیه است و پس از مشخص شدن نهایی مراکز معاینه در استان، کارتها ابلاغ می شود.
زارعی افزود: بر اساس مصوبه وزارت کشور از اول مهرماه امسال از تردد وسایل نقلیه ای که فاقد برگه معاینه فنی خودرو باشند، جلوگیری می شود.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر نیز گفت: اجرای طرح معاینه فنی خودروها تاثیر بسزایی در ساماندهی حمل و نقل، ایجاد امنیت برای رانندگان، کاهش آلودگی هوا و ایجاد تعادل در ترافیک دارد.
مسعود نصوری با تاکید بر رعایت شاخص کیفیت در اجرای این طرح، اظهار داشت: کیفیت، شاخص مهمی است که رعایت آن در اجرای این طرح بسیار الزامی است و ناظران و بازرسان به این مساله توجه ویژه ای داشته باشند.
وی با تاکید بر فراهم کردن زمینه حضور بخش خصوصی در طرح یاد شده، افزود: ساز و کارها و ساختارها به گونه ای فراهم شود که سرمایه گذاران بخش خصوصی انگیزه و رغبتی برای سرمایه گذاری در این طرح داشته باشند.
نظر شما